CRIMA ORIBILĂ de la Străşeni. Tânărul suspectat de omorul minorei, extrădat în Republica Moldova

Embed:

Cel de-al patrulea suspect, de 17 ani, care a fugit în România, după omorul adolescentei de 14 ani din oraşul Străşeni, a ajuns pe mână oamenilor legii din ţara noastră. Băiatul a fost extrădat, astăzi, cu aeronava din Ungaria la Chişinău. Acesta a fost predat poliţiei şi escortat ulterior în oraşul Străşeni. 

"O să fie procedura de reţinere, înaintarea acuzării şi respectiv deja va fi audiat, cred. În funcţie de timpul pe care-l vom avea", a declarat Alexandru Raţă, şeful Procuraturii raionului Străşeni.

Tânărul a fost încătuşat la începutul lunii decembrie la frontiera României cu Ungaria în timp ce încerca să fugă. Băiatul a opus rezistenţă. În lipsa lui, judecătorii raionului Străşeni i-au dictat un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Cadavrul Cristinei Parhomenco a fost descoperit la sfârşitul lunii noiembrie într-o clădire părăsită din Străşeni la câteva zile după dispariţia sa. De săvârşirea omorului sunt acuzaţi patru minori. Doi dintre aceştia, de 15 şi, respectiv, 16 ani, care sunt cercetaţi în stare de arest, şi-au recunoscut vina. Cel mai mic suspect are doar 13 ani și nu poate fi judecat.

Citeşte şi: DETALII DE GROAZĂ despre OMORUL de la Străşeni. Cum a fost UCISĂ minora, cine sunt suspecţii şi ce spun procurorii

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu