Crimă odioasă. Un bărbat şi-a omorât vecinul din cauza geloziei și i-a lăsat cadavrul în plină stradă

Un bărbat din Bacău şi-a omorât vecinul din cauza geloziei. Motivul a fost că vecinul s-ar fi uitat cu poftă la iubita ucigaşului, o femeie în vârstă de 60 de ani. Pentru fapta comisă, riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor, scrie libertatea.ro.

Cei doi vecini se înţelegeau foarte bine şi mergeau destul de des împreună la un bar. Asta până aseara, când iubita criminalului a venit să îşi recupereze bărbatul de la bar.

În acel moment, i s-a părut că vecinul se uită suspect la femeia lui şi a început să-l certe. Omul a încercat să-i explice că se înşeală şi nu are dreptate, însă fără succes.

Când și-a dat seama că l-a omorât, ar fi luat cadavrul și l-a mutat în stradă, însă nu a trecut mult timp și trupul plin de sânge a fost descoperit. „Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de omor.

Urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Cristinel Ciocântă, procuror șef Secția Urmărire Penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu