CRIMĂ ODIOASĂ! Un bărbat a ucis în bătaie un copil și apoi L-A FIERT ÎN SODĂ CAUSTICĂ

Crimă desprinsă parcă dintr-un film horror, într-un sat din județul Sibiu! Un bărbat de 44 de ani l-a omorât pe fiul concubinei sale, apoi l-a fiert în sodă caustică şi l-a aruncat în râul Mureş. Şi mai halucinant este faptul că mama a asistat la faptele concubinului, dar nu a suflat nicio vorbă timp de trei ani, scrie Libertatea.ro.

Un denunț cutremurător a fost făcut, zilele trecute, de o femeie din satul sibian Zlagna, care inițial venise la poliție să se plângă că a fost bătută de bărbat. Femeia a povestit și fapta odioasă la care a asistat, iar polițiștii au acționat imediat și l-au săltat pe individ.

Acum bărbatul este reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi a infracţiunii de profanare de morminte sau cadavre.

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu trei, deranjat de o țipetele copilului de patru ani, criminalul l-a lovit cu bestialitate în față și în piept, până când micuțul a căzut fără suflare.

După decesul minorului, bărbatul a săpat o groapă în locuinţa sa, unde a introdus corpul minorului, apoi a plecat la Târgu Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică.

A venit acasă, a dezgropat cadavrul minorului, apoi a pus cazanul pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică peste trupul copilului şi a fiert conţinutul mai mult timp, până când corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos.

Pentru a şterge orice urmă a faptei, bărbatul s-a dus cu maşina pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş, unde a aruncat atât cazanul, cât şi lichidul gelatinos reprezentând corpul minorului decedat.

De neînchipuit este că mama bietului copil a fost martoră la această scenă înfiorătoare, dar nu l-a denunțat pe bărbat decât abia după trei ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu