CRIMĂ ODIOASĂ la Soroca! Un tânăr a bătut cu cruzime o femeie şi pe fiica ei, apoi le-a dat foc

Embed:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani le-a omorât în bătaie pe o femeie şi pe fiica acesteia, ambele de etnie romă. Ca să ascundă probele, a dat foc cadavrelor.

Tragedia s-a întâmplat la începutul lunii iulie, într-o pădure situată între satele Pârliţa şi Dumbrăveni de pe traseul Soroca-Floreşti, dar crima a fost descoperită abia acum.   

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, femeia în vârstă de 42 de ani împreună cu fiica acesteia în vârstă de 15 ani, originare din satul Bădiceni, au ieşit la drum să prindă o maşină de ocazie şi să plece într-un sat din apropiere. Un tânăr a staționat şi le-a luat. La mijloc de drum, între femeie şi şofer s-a iscat o ceartă. Ajunşi la marginea unei păduri, adolescenta a sărit prima din maşină, după care a fost urmată de mama sa. Individul a oprit motorul şi a pornit în pădure să le caute. Femeia a fost găsită prima şi bătută până la inconştienţă, iar la un kilometru distanţă a găsit-o şi pe fata de 15 ani şi a procedat la fel.

Pentru a ascunde urmele crimei, bărbatul a dat foc cadavrelor. Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe 1 august, în stare de putrefacţie, de către un trecător.

Peste trei zile, la o distanţă de un kilometru, oamenii legii au depistat şi cel de-al doilea cadavru, al fetei, de asemenea în stare de putrefacţie. Suspectul a fost reţinut. El riscă ani grei de puşcărie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu