CRIMĂ ODIOASĂ la Orhei! Doi ciobani au fost omorâţi cu sânge rece în noaptea de Revelion

Embed:

Crimă odioasă în satul Mălăieşti din raionul Orhei. Doi ciobani de la o stână au fost omorâţi cu sânge rece în noaptea de Revelion. Corpurile neînsufleţite ale bărbaţilor, care aveau 47 şi, respectiv, 48 de ani, au fost găsite ieri seara, de proprietarul stânei.

Poliția a deschis dosar penal pentru omor intenționat. Deocamdată nu au vreun suspect.

Cei doi ciobani au fost găsiţi aseară, în această cocioabă, de către proprietarul stânei. Potrivit poliţiştilor, pe corpurile neînsufleţite au fost depistate urme de moarte violentă. Iar ei ar fi fost ucişi în bătaie.

Deocamdată, oamenii legii nu au depistat cine i-a ucis cu atâta cruzime.

"Potrivit medicului legist, una din peroane a fost lovită cu un obiect dur contondent, în regiunea capului. Cealaltă, cu un obiect din sticlă", a spus şeful adjunct al secţiei Urmărire Penală din cadrul IP Orhei, Ala Garam. 

Stâna se află la mai puțin de un kilometru de sat. Oamenii care locuiesc în apropiere spun că nu au auzit și nu au văzut nimic suspect:

"-Aţi auzit ceva? –Nu, aseară am auzic că au găsit doi morţi aici. Nu i-am auzit aşa să facă scandal ceva, nu."

"Nu avem noi cu dânşii nimic. – Noaptea nu aţi auzit nimic? - Noaptea ce se-aude, ce poţi să auzi. –Dar cum erau, făceau conflicte? –Nu, ciobeni ca ciobenii. Nu s-a auzit de conflicte."

"Ciobenii ăştia erau cuminţi, omănoşi. Nici nu s-a aşteptat mahalaua că o să se întâmple aşa."

Potrivit poliţiştilor, din stână nu a dispărut nicio oaie. Atât proprietarul stânei, cât și mai mulți oameni din sat au fost chemați la Inspectoratul de Poliție din Orhei pentru a fi audiați.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor intenţionat. Vinovatul riscă până la 25 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu