CRIMĂ ODIOASĂ la Fălești. Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat de propriul tată cu un cuţit de bucătărie

Crimă odioasă în raionul Făleşti. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat de propriul tată cu un cuţit de bucătărie. Tragedia a avut loc, ieri, în jurul orei 17:00, în localitatea Musteaţa.

Potrivit poliţiei, gestul bărbatului în vârstă de 60 de ani a survenit după ce între el şi soţia acestuia, ambii fiind în stare de ebrietate, s-a iscat un conflict.

Fiul celor doi, fiind şi el beat, a intervenit pentru a calma spiritele, dar s-a ales cu o plagă în abdomen. 

"Grupa operativă a stabilit că într-o familie, între soţ şi soţie, s-a iscat un conflict. Soţul i-ar fi aplicat câteva lovituri soţiei, iar pentru a aplana conflictul, fiul de 38 de ani a dorit să se implice", a spus ofiţerul de presă IP Făleşti, Eugenia Molceanov. 

Imediat, la faţa locului a fost chemată ambulanţa şi un echipaj al poliţiei, care a transportat victima la spitalul raional Făleşti.

Din nefericire, din cauza leziunilor grave, bărbatul s-a stins din viaţă, după câteva minute .

Pe acest caz, oamenii legii au iniţiat un proces penal, iar tatăl victimei a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi demonstrată vinovăţia acestuia, el riscă până la 15 ani de puşcărie.

Tot ieri, un bărbat de 39 de ani a murit după ce prietenul său de pahar, în vârstă de 60 de ani, l-a înjunghiat în inimă. Crima a avut loc în oraşul Bălţi. Potrivit poliţiei, făptaşul, care nu este la prima abatere de la lege, a fost reţinut şi riscă ani grei de puşcărie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu