CRIMĂ ODIOASĂ la Briceni! O femeie a fost OMORÂTĂ cu bestialitate. Rudele, ŞOCATE de vestea tragică

Embed:

O femeie de 86 de ani din satul Grimăncăuţi, raionul Briceni, a fost omorâtă cu bestialitate, iar soţul ei a fost găsit fără cunoştinţă în preajma corpului neînsufleţit.

Bărbatul avea mai multe plăgi de cuţit în regiunea toracică şi pe mâini. El a fost internat în stare gravă la spitalul raional. Poliţiştii au iniţiat un dosar penal în acest caz.

Poliţiştii au fost anunţaţi despre această crimă de către o rudă a cuplului.

"Uşa era încuiată. S-a uitat pe fereastră, a văzut că ea stătea în pat, a spart un geam şi a intrat. A găsit-o pe dânsa în pat plină de sânge, el stătea jos. Totuşi, presupun că el a făcut acest lucru. Nu pot să spun nimic, ei se împăcau tare bine", a mărturisit martorul. 

Rudele, dar şi vecinii cuplului au rămas şocaţi când au aflat vestea tragică.

Bărbatul a fost adus aseară la spitalul din Briceni, inconştient, cu multiple plăgi de cuţit în regiunea toracică. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii au refuzat să ofere însă detalii despre starea lui.

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie din Briceni investighează cauzele producerii nenorocirii.

"Se întreprind toate măsurile pentru stabilirea circumstanţelor şi a persoanelor care ar fi săvârşit infracţiunea dată. Totuşi se merge pe versiunea că ar fi fost el însuşi autorul crimei, adică bărbatul. El i-ar fi aplicat şase lovituri de cuţit soţiei, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor", a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Briceni, Aliona Bulgari.

Bărbatul, în vârstă de 85 de ani, nu a fost încă anchetat de oamenii legii.

Persoana care se face vinovată de comiterea acestei crime riscă până la 15 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu