Crimă odioasă în Rusia. Un adolescent și-a ucis cu toporul întreaga familie

Embed:
Crimă odioasă într-un sat din regiunea Ulianovsk din Rusia. Un adolescent și-a ucis cu un topor întreaga familie: mama, bunica, bunelul, fratele și sora. Ulterior, tânărul i-a trimis un mesaj vocal prietenului său cel mai bun în care i-a povestit ce a făcut, după care s-a aruncat de pe un turn de telecomunicații.

”Am crezut că nu se simte bine, așa că m-am dus acasă la el. Am bătut la ușă, însă nimeni nu a deschis. L-am sunat și l-am întrebat unde e, pentru că nimeni nu răspundea. El mi-a spus să vin la turnul de telecomunicații. Când am ajuns, el deja sărise. L-am atins, era deja rece.”, a spus Daniil, prietenul ucigașului.

Tânărul a lăsat și o scrisoare de adio, în care a explicat că a vrut să se sinucidă de ceva timp și și-a ucis familia ca să nu-l deplângă.

”Demult se gândea să facă asta, dar nimeni nu a crezut că o va face. Era un tânăr foarte liniștit.”, a zis Natalia Șirmanova, ruda decedaților.

Toți cei care îl cunoșteau sunt în stare de șoc. Îl descriu pe ucigaș drept un copil foarte cuminte, sociabil și un bun elev.

”Avea un temperament normal, nu purta pică nimănui, nu lovea pe nimeni. Avea prieteni, la școală se înțelegea bine cu toți. Învăța bine, intenționa să termine clasa a noua cu medalie.”, a zis Daniil, prietenul ucigașului.

Anchetatorii presupun că o cauză ar fi problemele în familie. Părinții săi au divorțat, iar mama lui s-a recăsătorit. Cu noul soț, ea a făcut doi copii, însă, din câte se pare, băiatul nu se înțelegea prea bine cu ei. Poliția a luat laptopul lui și urmează să stabilească pe ce site-uri intra și dacă internetul i-a influențat cumva psihicul.

Lasă un comentariu