Crimă odioasă în Franţa. Patru cadavre şi o fetiţă rănită, descoperite într-o zonă turistică

Embed:

Patru cadavre au fost descoperite, ieri, de poliţia franceză, împuşcate, în apropierea unui lac. Trei cadavre se aflau într-o maşină marca BMW, înregistrată în Marea Britanie. În preajmă a fost găsit şi trupul celei de a patra persoane, pe o biciletă, iar o fetiţă grav rănită a fost transportată la spital. Se presupune că o parte dintre victime sunt turişti britanici.

Presa internaţională a dat publicităţii o reconstituire grafică a modului posibil în care a avut loc atacul tragic. Poliţia presupune că este vorba despre un jaf care nu a mers conform planului, iar atacatorii au recurs la uciderea victimelor. Maşina era condusă de un bărbat, în timp ce în spate se aflau două femei. Biciclistul găsit în apropiere a fost, cel mai probabil, un martor de care infractorii au trebuit să scape. Unele publicaţii franceze anunţă că lângă cadavrele din maşină a fost descoperită, în viaţă, o altă fetiţă, pe lângă cea grav rănită, descoperită în apropiere. Informaţia nu a fost, deocamdată, confimată.

"Când au ajuns la faţa locului, echipele de salvare au descoperit cinci persoane. Un copil era grav rănit, iar starea lui este acum stabilă. Nu ştim când vom putea discuta cu el. A fost rănit şi bătut", a declarat Eric Maillaud, procuror.

Crima a avut loc într-o zonă turistică, iar poliţiştii presupun că victimele erau cazate în apropiere. Tragedia a şocat populaţia franceză.

"Este greu de înţeles ce s-a întâmplat. Dacă victimele erau turişti, atunci este foarte greu să înţelegi motivul crimei, mai ales într-o zonă cum e aceasta", a spus un bărbat.

Toate victimele au fost împuşcate. Poliţia franceză a pornit o anchetă pe acest caz.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu