CRIMĂ ODIOASĂ: Ex-primar român, găsit cu gâtul tăiat lângă propria sa mașină

Crimă deosebit de sângeroasă în județul Alba în comuna Lunca Mureșului. Fostul primar al comunei, Ioan Rusu, a fost găsit mort lângă mașina sa, cu gâtul tăiat.

Potrivit ziarului Unirea, fostul primar al comunei Ioan Rusu, a fost găsit cu gâtul tăiat lângă mașina sa. De asemenea, el prezenta mai multe urme de lovituri de cuțit.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, un echipaj de la Criminalistică, Poliția și un medic legist au făcut cercetări la fața locului.

Din informațiile aflate pe surse de ziarulunirea.ro, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în jurul orei 05.00, pe o stradă aflată la marginea localității, în apropierea dispensarului. Oamenii spun că acesta era un om liniștit, nu era recalcitrant și nu știu să fi avut conflicte cu cineva.

Ioan Rusu a fost primar al comunei în perioada 2012 – 2016. A fost inginer agronom, cu doctorat în domeniu, şi a avut funcţia de preşedinte al Asociaţiei Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din Alba. Ca primar, a candidat şi a câştigat în 2012 din partea USL, el fiind la vremea respectivă membru PSD. În 2016, Ioan Rusu nu a mai candidat la funcţia de primar. El era consilier local din partea PSD.

Anchetatorii verifică toate ipotezele în cadrul anchetei demarate imediat după sesizare. Cadavrul a fost găsit duminică dimineaţa lângă maşina victimei. Autopsia se va realiza în cursul zilei de duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu