CRIMA ODIOASĂ din Ivanovca, Hînceşti. Poliţia ia în calcul versiunea unui omor pus la cale

Embed:

La o săptămână de la crima odioasă din Ivanovca, Hînceşti, când un bărbat a fost omorât şi ars în propria casă, poliţia nu are nici un suspect. Oamenii legii iau în calcul versiunea unui omor pus la cale, iar în casa victimei a fost găsit ciocanul cu care bărbatul de 59 de ani a fost ucis.

"Poliţiştii în locuinţă au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 59 de ani, la faţa locului medicii legişti au depistat pe suprafaţa cadavrului urme de moarte violentă, mai exact în regiunea capului. Poliţiştii au ridicat de la faţa locului un ciocan, fapt care ar fi că s-a săvârşit infracţiunea", a menţionat Mariana Beţivu, ofiţer de presă al Inspectoratului General al Poliţiei.

Amintim că un bărbat din satul Ivanovca, raionul Hânceşti a fost bătut cu cruzime, apoi a fost ars în propria casă. Acesta a fost găsit fără suflare în dimineața de luni, 18 noiembrie, în jurul orei nouă. Cel care a alertat oamenii legii a fost un vecin, care a mers să vadă de ce bărbatul nu răspunde la sunetele angajaţilor.

Victima era proprietarul a două magazine alimentare din sat. El locuia singur după ce soţia i-a decedat acum doi ani, iar cuplul nu a avut copii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu