Crimă la Dubăsari. Un băiat de 17 ani a fost ucis în bătaie de doi adolescenţi şi lăsat să moară, la cimitir (VIDEO)

Embed:

Un băiat în vâstă de 17 ani a fost găsit printre morminte, mai mult mort decât viu, la cimitirul din oraşul Dubăsari. Victima avea răni şi vânătăi pe faţă. Cel care l-a găsit, un adolescent în vârstă de 16 ani, a chemat imediat ambulanţa, însă medicii nu l-au putut salva. Despre aceasta scrie novostipmr.com

Anchetatorii au stabilit că băiatul decedat, Serghei Dimitriev, împreună cu alţi doi amici, a consumat băuturi alcoolice în noaptea de 17 spre 18 octombrie. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict şi doi adolescenţi l-au luat la pumni pe al treilea. Ulterior, făptaşii au chemat un taxi, l-au băgat pe Dmitriev în portbagaj şi l-au adus la cimitir, unde l-au lăsat să zacă. Băiatul a fost găsit abia dimineaţa şi a fost transportat imediat la spitalul raional Dubăsari, apoi la Spitalul Republican din Tiraspol, unde a şi decedat. 

Cei doi adolescenţi şi şoferul de taxi au fost reţinuţi pe urme fierbinţi. Aceştia se află în izolatorul din Dubăsari şi riscă de la 10 până la 20 de ani de puşcărie. 

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu