Crimă îngrozitoare în România: O adolescentă, înjunghiată de 30 ori şi aruncată la marginea unei păduri (FOTO)

Embed:

Cadavrul unei adolescente a fost găsit într-o pădure din Botoșani, miercuri după-amiază. Descoperirea a fost făcută de câțiva tineri, într-o pădure de la marginea oraşului. Tânăra fusese înjunghiată de 30 ori, scrie monitorulbt.ro. 

O prietenă le-a declarat poliţiştilor că a vorbit cu aceasta la telefon cu aproximativ jumătate de oră înainte să fie găsită moartă. Primele chemate la audieri au fost rudele şi cunoştinţele tinerei ucise.

Anchetatorii care au declanşat miercuri seara cercetările în cazul crimei de la Botoşani, au reuşit să identifice în cursul nopţii tânăra găsită înjunghiată, dar şi pe presupusul criminal.

"Cadavrul fetei a fost identificat, fiind vorba despre o tânără de 18 ani. De asemenea, a fost identificat şi reţinut şi agresorul, fiind vorba despre un tânăr de 16 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Anchetatorii au descoperit că tânăra găsită moartă într-o zonă de agrement situată în apropiere de municipiul Botoşani participase la o şedinţă foto împreună cu prietenul ei şi, la un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal pe fondul geloziei.

Tânărul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o pe prietena sa, fata fiind ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu