CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE LA LEOVA: Un bărbat şi-a omorât soţia, după care i-a dat foc

Embed:

Şi-a înjunghiat soţia, i-a dat foc, după care şi-a pus capăt zilelor. Este crima care a şocat un sat întreg din raionul Leova. Azi-dimineață, la Covurlui, un copil şi-a descoperit părinţii carbonizaţi, iar detaliile oferite de poliţie şochează. Toate aceste momente groaznice s-au petrecut chiar sub ochii mezinului, de doar cinci ani.

"Am ieșit afară și am întrebat ce s-a întâmplat și el mi-a spun că tata i-a înfipt mamei cuțitul în gât și după a aruncat cu benzină prin casă și a dat foc"

Sunt mărturiile pe care le-a primit băiatul de 18 ani de la fratele său mai mic. Pe lângă cei doi, familia mai creştea un fiu de 14 ani.

Tânărul de 18 ani susţine că cei doi consumau des alcool, iar tatăl său vitreg mereu o bătea pe mama sa și pe fratele mijlociu.

Poliția spune că bărbatul a avut anul trecut o tentativă de suicid, dar nu era în evidența psihiatrului. Oamenii legii afirmă că era violent și că a avut interdicție de a se apropia de femeie, dar l-a scurt timp aceasta l-a iertat și măsura a fost anulată.

"De regulă, el era agresiv prin comportamentul său, dar doamna nu se adresa poliției. De fiecare dată când consumau alcool apăreau probleme în familie, adică violență", a spus șeful IP L, Andrei Sârbu.

Şi vecinii spun că bărbatul era foarte agresiv și că a amenințat că-şi va ucide soţia.

"El pe tatăl său l-a spânzurat în căsuță, iar apoi a plecat de acasă. Şi pe socrul său tot l-a ucis. Mai pe scurt era el rău tare.”
Psihologii spun că agresorii sunt încurajaţi să devină tot mai violenţi, dacă victima tolerează comportamentul.

"Aceste femei trebuie să conştienteze drepturile lor. Să înţeleagă valoarea personalității lor. Să înveţe să spună nu acestor oameni care le ignoră drepturile lor, chiar dacă ei sunt cei mai apropiaţi oameni", a spus psihologul, Elena Covaliov.

Pe parcursul anului trecut, au fost reclamate 2655 de cazuri de violenţă în familie.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu