CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE din raionul Călăraşi. De ce şi-a strangulat bărbatul toată familia

Embed:

Crimă cumplită în satul Hirova, raionul Călărași. Un bărbat şi-a omorât soţia şi cei doi copii, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Corpurile neînsuflețite au fost găsite aseară, de către o rudă, în casa în care locuia familia.

Poliţiştii deocamdată nu au stabilit motivul pentru care bărbatul şi-a ucis soţia şi cele două fiice minore, oamenii din sat spun că ar fi vorba de gelozie.

Potrivit poliţiei, bărbatul, în vârstă de 36 de ani şi-ar fi asfixiat familia, iar ulterior s-a sinucis.

Medicului legist susţine că omorul ar fi fost săvârşit în noaptea de marţi spre miercuri.

Poliţiştii mai spun că mama, în vârstă de 32 de ani, şi cele două fete de 4 şi 12 ani, au fost găsite pe pat, iar bărbatul la podea.

Oamenii legii presupun că individul le-ar fi omorât în timp ce ele dormeau.

Oamenii din sat au rămas şocaţi de această veste. Ei spun că familia era una bună. Soţia muncea în Israel, iar bărbatul creştea fiicele.

Femeia s-a întors din Israel în ziua de 15 mai şi urma să plece înapoi. Oamenii din localitate spun că soţul era împotrivă.  

Rudele bărbatului spun că acesta mereu zicea că se va sinucide, doar că o va face când va reveni soția sa. 

Cazul este cercetat de către angajații Inspectoratului de Poliție din Călărași. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs crima și sinuciderea.

Potrivit informaţiilor preliminare, în familie nu au fost înregistrate cazuri de violenţă şi aceasta nu se afla în evidenţa autorităţilor. Bărbatul nu era angajat în câmpul mucii, iar fiica mai mare frecventa regulat şcoala

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu