CRIMĂ în raionul Hânceşti. Un bărbat, tată a 4 fete, găsit împușcat într-o vie din satul Lăpușna. Localnicii sunt ÎNGROZIŢI

Embed:

Focuri de armă într-o livadă din satul Lăpuşna raionul Hânceşti. Paznicul plantaţie de vie a fost ucis de un bărbat care a venit la furat struguri. Pentru că a fost văzut de către paznic, suspectul nu a stat mult pe gânduri şi l-a împuşcat în cap. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a lăsat în urmă patru fete. 

Cumnatul bărbatului decedat a povestit că la miezul nopţii au văzut în livadă două maşini necunoscute. Când s-au apropiat, cei trei suspecţi le-au propus să se prefacă că nu au văzut nimic şi au încercat să negocieze cu ei. După ce paznicul le-a spus că îl va suna pe proprietarul livezii, unul dintre suspecţi a tras în el şi a fugit.

"-Cumnatul meu a întrebat cine sunteţi, ce căutaţi aici? A spus hai poate ne înţelegem cumva. Noi i-am spus, cu noi nu puteţi să vă înţelegeţi, iată sunăm şeful, vine şi te înţelegi cu el. A încercat să sune şi a tras din puşcă, a spus vreţi probleme, eu o să le vă arăt", a spus Andrei, cumnatul bărbatului decedat

Mai mult, suspectul l-a amenţat şi pe cumnatul bărbatului decedat:

"Eu eram la căruţă, vine cu puşca la mine şi îmi spune: vrei să-l ajungi din urmă, stau pe loc, nu mă mişc, iar el mi-a spus să mă urc în căruţă să merg mai departe şi dacă mă întreabă cineva să spun că nu am văzut nimic."

Bărbatul spune că nu-i cunoaşte pe cei trei indivizi. Mama tânărului decedat este distrusă şi spune că va trebui să aibă grijă de cele patru fete care au rămas fără tată.

Oamenii din localitate spun că bărbatul era un om cumsecade, gospodar şi mărinimos:

"A fost un băiat bun, cine a făcut acest lucru nu cunosc".

La doar câteva ore după incident, poliţia a dat de urmele bărbatului care a împuşcat.

"A fost depistat făptuitorul crimei şi reţinut pentru 72 de ore. Este un bărbat de 53 de ani şi este originar din raionul Nisporeni", a declarat Tatiana Solotcaia, ofiţer de presă Inspectoratul de Poliţie Hânceşti.

Poliţia a deschis un dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat suspectul riscă până la 15 ani de puşcărie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu