CRIMĂ HALUCINANTĂ. O femeie şi-a ucis iubitul, după l-a gătit şi a servit "mâncarea" unor muncitori

O femeie de 30 de ani, originară din Maroc, a fost acuzată de uciderea iubitului său pe care l-a gătit iar apoi a servit "mâncarea" unor muncitori pakistanezi. Totul s-a întâmplat în Emiratele Arabe Unite.

Femeia şi-a ucis iubitul acum patru luni dar crima a fost descoperită abia recent cînd un dinte uman a fost găsit în blender-ul din casa cuplului.

Conform publicaţiei BBC, femeia a mărturisit poliţiei fapta ei numind-o un "moment de nebunie". Va fi judecată în timp ce se desfăşoară investigaţia. Cei doi au fost într-o relaţie timp de şapte ani şi pare că nefericitul eveniment s-a petrecut după ce femeia a dezvăluit partenerului său ca vrea să se mărite cu altcineva, un bărbat din Maroc.

Poliţia a explicat cum a fost ucisă victima dar şi decizia halucinantă a femeii de a-l găti. A ales să-l servească unor cetăţeni pakistanezi într-un fel de mâncare ce părea orez cu carne.

S-a descoperit că bărbatul a dispărut după ce fratele său l-a căutat şi a găsit dintele în blender-ul din casa lor din oraşul Al Ain. A raportat totul poliţiei şi s-au efectuat teste ADN pe dinte care au confirmat oribila crimă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu