CRIMĂ GROAZNICĂ LA TELENEȘTI. O fetiță de 5 luni a fost ucisă de propriul bunic

Ucisă cu sânge rece chiar de propriul bunic. O fetiţă de numai 5 luni din satul Brânzenii Noi, raionul Teleneşti a fost găsită fără suflare de către mama sa, cu mai multe plăgi pe toată suprafaţa corpului.

Potrivit femeii, la 8 dimineaţa ea ar plecat la serviciu, iar copilul l-ar fi lăsat în grija bunicului fetiței, în vârstă de 65 de ani. A revenit acasă apoi la ora 11 şi 30, iar când a intrat pe uşă, şi-a găsit fiica într-o baltă de sânge.

Potrivit oamenilor legii, principalul suspect în comiterea acestei infracţiuni este bunelul minorii, care la venirea poliţiei dormea în casă în stare avansată de ebrietate.

Suspectul nu se se află la evidenţa medicului psihiatru însă în ultima perioadă făcea abuz de băuturi alcoolice. Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă i se va demonstra vinovăţia, el riscă de la 15 la 20 de ani de puşcărie. 

Primul suspect, şi unicul este bunelul copilului, care susţine că în momentul când a săvârşit infracţiunea dată, era în stare alcoolică de ebrietate avansată, având halucinaţii a luat o seceră, şi a aplicat mai multe lovituri acestui copil", a spus ofiţer de presă în cadrul I.P. Teleneşti, Diana Maxim.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu