CRIMĂ GROAZNICĂ în România. Un polițist și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis

Alerta la 112 a fost dată de fosta soţie a acestuia. Din primele informaţii, se pare că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis, scrie realitatea.net.

Poliţistul în vârstă de 29 de ani era în divorţ. Soţia acestuia este tot poliţist, la Serviciul Economic.

Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

La faţa locului sunt poliţiştii care au deschis o anchetă, alături de un procuror.

Motivul crimei ar fi gelozia, femeia avea un nou iubit! 

Mărturie vecină: "Soții erau polițiști. Când o auzeam pe bunica urlând, îmi venea să plâng."

Psihologul Keren Rosner a comentat la REALITATEA TV, despre ce l-ar fi putut determina pe bărbat să ajungă la dubla crimă. 

"Starea psihologică este importantă și este important să se facă cât mai serios. Faptul că această crimă s-a produs acasă înseamnă că era o realitatea cunoscută numai de soț. O furie pe care nu a mai putut-o controla. Răzbunarea pe soția sa. Nu știm ce conflict a trăit el recent. 

El poate profesional să aibă o conduită corectă nici aceste teste psihologice s-ar putea să nu anticipeze astfel de moment, însă persoanele apropiate pot să observe un comportament ciudat și ar putea să intervină. Nu știu dacă se poate interveni, în cazul în care este vorba de o patologie, o stare de moment. 

Faptul că a fost o agresiune față de copil înseamnă că trăirea lui a fost mult mai puternică decât grija pe care putea să o aibă.", a spus psihologul Rosner. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu