CRIMĂ DIN GELOZIE! Un martor al lui Iehova a fost ucis de un minor maniac

Trupul decapitat al chipeşului Artyom Şustov, 19 de ani, a fost descoperit în tufele unui parc de pe malul fluviului Amur, în estul îndepărtat al Federaţiei Ruse. Sălbăticia cu care fusese curmată viaţa tânărului a făcut însă înconjurul Rusiei şi toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură prinderea asasinului, scrie evz.ro.

Ancheta a scos la iveală că, înainte de a fi decapitat, Artyom Şustov, din Komsomolsk pe Amur, fusese lovit de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie. El a fost indentificat după uriaşul trandafir tatuat pe piept.

După numai câteva ore de la descoperirea cadavrului, un puşti de numai 16 ani a fost arestat.

Nikita Rasskazov şi-a mărturisit crima şi le-a povestit anchetatorilor că Şustov încercase să-i seducă iubita. Orbit de gelozie, Rasskazov l-a lovit cu un cuţit de mai multe ori. I-a tăiat capul pe care ulterior l-a pus într-o pungă plină cu pietre şi l-a aruncat în râul Amur.

Cunoscuţii tânărului asasinat au rămas fără cuvinte când au aflat că a fost ucis.

"Nu avea duşmani, nu se atinsese de droguri vreodată sau alte lucruri de genul. Fuma uneori şi cam atât. În ultima vreme începuse să meargă la întrunirile Martorilor lui Iehova, dar nu părea schimbat în niciun fel doar. De fapt, nu mai spunea cuvinte porcoase şi nici nu mai înjurătura. Cam asta se schimbase", a declarat un prieten citat de siberiantimes.com.

Fata pe care şi-o disputaseră cei doi se numeşte Olena Matsneva iar ea a fost prima persoană căreia Nikita Rasskazov i-a mărturisit omorul său inimaginabil. Mai mult, pentru a-i dovedi cât de mult o iubeşte i-a arătat şi capul victimei. Nu se ştie însă ce a spus sau cum a reacţionat aceasta. Rasskazov a decis, în cele din urmă, să arunce capul rivalului în fluviul din apropiere.

Anchetatorii au aflat ulterior că Olena şi Şustov se cunoscuseră la o petrecere şi că fata fusese cea care dorise să dea impresia unei noi relaţii postând pe siteurile de socializare o poză cu "noua sa achiziţie" şi cu fabulosul tatuaj al acestuia.

Înnebunit de gelozie, Rasskazov şi-a aşteptat rivalul înarmat cu un cuţit. Victima a reuşit să scape iniţial, dar agresorul l-a ajuns din urmă şi l-a înjunghiat în spate.

Au căzut la pământ şi s-au rostogolit de mai multe ori, Rasskazov reuşind să-l înjunghie în diverse zone pe Şustov. Criminaliştii cred că victima era încă în viaţă când asasinul a început operaţiunea de decapitare. A târât apoi trupul victimei departe de locul în care a comis omorul propriu zis.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu