CRIMĂ descoperită după 8 ani de la săvârșire. Osemintele victimei, găsite într-un câmp din raionul Drochia (DETALII ŞOCANTE)

A fost descoperită o crimă care a fost săvârșit în anul 2010. Totul s-a a aflat după ce, în martie 2018 în adresa Poliţiei a parvenit o informație despre persoanele și circumstanțele în care ar fi comisă crima.

Suspecții au fost identificați, aceștia fiind doi bărbați, cu vârsta de 29 de ani, domiciliați în raionul Drochia, cunoscuți de-ai victimei. Unul din ei a fost reținut, iar celălalt a fost găsit la pușcărie, în Penetenciarul din orașul Cricova, fiind condamnat în 2013 pentru furt în proporții deosebit de mari.

Bănuiţii și-au recunoscut vina şi le-au declarat poliţiştilor că au servit cu victima băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict. Cei doi şi-au bătut amicul de pahar până l-au omorâtPentru a ascunde urmele infracțiunii, cadavrul a fost îngropat de către suspecţi în apropierea satului Petreni, raionul Drochia. Oamenii legii au depistat și ridicat osemintele victimei.

Bărbaţii riscă de la 10 la 15 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu