CRIMA de la Străşeni: Minorii condamnaţi la închisoare au aruncat cu ghete în cei care îi filmau (VIDEO)

Embed:

Ucigaşii copilei de 14 ani din Străşeni şi-au reconfirmat comportamentul agresiv şi periculos. Cei trei adolescenţi, care au fost anterior condamnaţi la puşcărie, s-au dat în spectacol la Curtea de Apel, unde era examinat recursul avocaţilor.

Supărat că este filmat, unul dintre ei şi-a scos încălţămintea şi a încercat să-i lovească pe jurnalişti. 

Anterior, când minorii şi-au aflat sentinţa, în timpul şedinţei cei trei condamnaţi au zâmbit şi au glumit între ei. Iar deja după finalul şedinţei de judecată au devenit agresivi şi au înjurat-o pe mama fetei omorâte.

Citeşte şi: Crima de la Străşeni. După ce şi-au aflat pedeapsa, minorii ucigaşi au înjurat-o pe mama Cristinei Parhomenco

Reamintim că cei patru minori au omorât-o pe Cristina Parhomenco, în vârstă de 14 ani, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, iar cadavrul acesteia l-au ascuns într-o clădire aflată în construcție și l-au acoperit cu cărămizi și lespezi de lemn. Expertiza medico-legală a arătat că fata a fost lovită în cap de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit. 

Inculpaţii şi-au recunoscut vina. Pedeapsa maximă pe care au putut cere procurorii este de şase ani şi opt luni. 

CITEŞTE ŞI: DETALII DE GROAZĂ despre OMORUL de la Străşeni. Cum a fost UCISĂ minora, cine sunt suspecţii şi ce spun procurorii

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu