CRIMA DE LA STRĂŞENI: Băiatul dat în căutare internaţională, prins la graniţa României cu Ungaria

Embed:

Cel de-al patrulea bănuit în cazul omorului fetei din Străşeni a fost reţinut. Este vorba despre adolescentul, care fugise în România.

Vitalie a fost încătuşat la graniţa cu Ungaria, în timp ce încerca să fugă din ţară. Informaţia a fost confirmată de ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie din Străşeni. 

CITEŞTE ŞI: DETALII GROTEȘTI ale crimei din Străşeni! Doi minori, reţinuţi pentru OMORUL fetei de 14 ani (VIDEO)

Tânărul a opus rezistenţă în momentul reţinerii. El urmează să fie extrădat în următoarele 72 de ore.

În data de 25 noiembrie, o adolescentă de 14 ani din Străşeni a dispărut, după ce a ieşit la plimbare cu prietenii. Peste cinci zile, corpul neînsufleţit al fetei a fost găsit într-o clădire părăsită.

Potrivit procurorilor, patru minori sunt bănuiţi că ar fi omorât-o în bătaie. Unul nu poate fi reţinut, pentru că are doar 13 ani, iar doi dintre ei, de 15 şi 16 ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii. 

CITEŞTE ŞI: STRIGĂTOR LA CER! Minora din Strășeni, dispărută vineri, a fost găsită MOARTĂ (FOTO/VIDEO)

Totodată, patru persoane au fost suspendate din funcții în urma anchetei deschise de Ministerul de Interne în cazul fetei ucise la Strășeni. Este vorba despre șeful Inspectoratului de Poliție Strășeni, șeful Direcției ordine publică de la Strășeni, șeful Poliției criminale și un polițist de sector.

CITEŞTE ŞI: CRIMA DE LA STRĂŞENI: Trei şefi de poliţie şi un sectorist, SUSPENDAŢI din funcţie

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu