CRIMA de la Ialoveni. Tânărul care ŞI-A OMORÂT ÎN BĂTAIE propriul tată de Revelion, REŢINUT

Embed:

 

Adolescentul de 17 ani din satul Puhoi, raionul Ialoveni, suspectat că şi-a ucis în bătaie tatăl a fost încătuşat de poliţişti. Crima a avut loc în ajun de Revelion, în casa în care familia locuieşte cu chirie.

"Vizual pe corpul victimei se vedeau semne evidente de moarte violentă. Avem destule probe directe care demonstrează că, anume fiul a comis infracţiunea", a menţionat Pavel damaschin, şeful IP Ialoveni.

Pe mama minorului nu am găsit-o acasă. Însă un bărbat, care s-a prezentat drept concubinul surorii bănuitului, a povestit de ce băiatul a recurs la un asemenea gest extrem.

"El dormea, dar tatăl lui l-a trezit, l-a ridicat din pat şi 'hai să bem'. Nu avea cu cine, dar băiatul nu a vrut. El l-a bătut pentru asta", a explicat bărbatul.

Mama suspectului a declarat că nu era acasă în momentul crimei. Însă bărbatul susţine că, de fapt, femeia a fost martor la scenele violente:

"El i-a luat telefonul şi i-a spus că, o să fii lângă dânsul dacă spui. Mama lui aşa mi-a spus. El şi mie mi-a spus: O să fii cu gâtul tăiat dacă spuneţi o vorbă".

Oamenii din sat spun că membrii familiei în care a avut loc omorul nu sunt violenţi, dar au patima beţiei:

"Ne-a şocat că.. aşa crime la noi în sat. Îi tată, el are toate drepturile să zică, dar chiar să ajungă până la aşa ceva".

"Am auzit că mai beau. Parcă nu părea un băiat rău, dar...nu ştiu ce s-a întâmplat. Am înţeles că au băut şi s-au luat la ceartă".

Băiatul riscă până la 20 de închisoare pentru omor intenţionat.

PUBLIKA.MD aminteşte că bănuitul şi-a ucis în bătaie tatăl în vârstă de 50 de ani.

După ce au sărbătorit Revelionul împreună, între cei doi s-a iscat un conflict, care a degenerat într-o bătaie cruntă. Potrivit poliţiei, după ce şi-a lăsat tatăl fără suflare minorul a plecat de acasă.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu