Crima de la Dușmani: Unul dintre șoții înjunghiați de nepot a decedat la spital (VIDEO)

Unul dintre șoții înjunghiați de nepot, acum două săptămâni, în satul Dușmani, raionul Glodeni, a decedat, astăzi la spital. Despre decesul bărbatului în vârsta de 54 de ani a comunicat primarul satului, Petru Rusu.

De asemnea, alesul local a precizat pentru nordnews.md, că bărbatul a decedat în urma multiplelor lovituri de cuțit primite de la nepotul său în vârsta de 26 de ani. Unchiul acestuia s-a stins la un spital din Chișinău, după ce a fost transportat de urgență de la Spitalul Raional Glodeni.

Șoția acestuia, în vârsta de 57 de ani, care la fel a avut de suferit din cauza nepotului, rămâine internată la spitalul din Glodeni.

Coșmarul celor doi soți a început în seara zilei de luni, 17 februarie, când la ei în vizită a venit nepotul. Aceștia au servit băuturi alcoolice, iar când tânărul a cerut bani, întrei ei s-a iscat o ceartă.

Potrivit nordnews, soții au fost înjunghiați de mai multe ori. De-abia după miezul nopții femeia insângerată a acerut ajutorul vecinilor, care au aletat poliția și ambulanța.

loading...

Lasă un comentariu