Crima de la Costeşti, unde un tânăr a fost bătut până la moarte. Reacţia reprezentanţilor Serviciului 112 (AUDIO)

Embed:

În legătură cu informațiile apărute în unele surse media referitor la cazul tânărului din satul Costești bătut până la moarte, reprezentanţii Serviciului 112 vin cu următoarele precizări:

"La data de 01.01.2020 în intervalul de timp 01:00 - 02:30, Serviciul 112 a recepționat în total şase apeluri de la trei persoane cu referință la acest caz: Primul apel în care a fost comunicat despre cazul mediatizat a fost preluat la ora 01:44. În cadrul discuției cu Operatorul 112, apelantul solicită intervenția ambulanței și comunică Operatorului 112 precum că un băiat a căzut desinestătător și și-a pierdut cunoștiința. În cadrul apelului, apelantul nu comunică despre careva acte de violență. Operatorul 112 a procesat informația și a transmis fișa apelului de urgență la dispeceratul de Ambulanță Centru la ora 01:46.

Ulterior, operatorii 112 au recepționat încă patru apeluri privind cazul sus-menționat. La ora 01:45 o altă persoană care a apelat a anunțat despre faptul ca doi tineri s-au bătut, iar unul dintre ei este în stare inconștientă. După preluarea tuturor datelor cazul a fost trimis la Ambulanță și Poliție. La ora 01:53 o a treia persoană apelează Serviciul 112 comunică că "a văzut din casă că s-au bătut niște băieți, iar unul este inconștient". Ultimul apel a fost efectuat la ora 02:18, unde apelantul anunță că a informația oferită inițial nu corespunde realității și solicită și intervenția Poliției. La fel în cadrul acestul apel, persoana care a apelat confirmă ca ambulanţa a ajuns la fața locului".

Reprezentanţii Serviciului 112 menționează că toate apelurile parvenite în care se comunică o urgență care pune în pericol, viața, sănătatea, integritatea proprietății sau mediului sunt procesate de către Operatorii 112, iar ulterior acestea sunt transmise Serviciilor Specializate de Urgență pentru intervenție.

Amintim că, un băiat de 21 de ani a fost bătut cu bestialitate chiar în noaptea de Revelion. În data de 5 ianuarie, acesta s-a stins la Spitalul de Urgență din Capitală. Oamenii legii au doi suspecți. Unul dintre ei, un minor de 16 ani, cercetat în libertate, iar celălalt bănuit, de 21 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr a fost bătut până la starea de comă, pentru că i-a spus unei fete să nu se implice în discuţia băieţilor (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

loading...

Lasă un comentariu