CRIMA DE LA CĂLĂRAŞI. Bărbatul care şi-a ucis familia, apoi s-a sinucis, a lăsat un BILET DE ADIO

Embed:

Crimă oribilă în satul Hirova, raionul Călărași. Un bărbat şi-a omorât soţia şi cei doi copii, apoi şi-a pus capăt zilelor. Corpurile neînsuflețite au fost găsite aseară, de către sora bărbatului, în casa în care locuia familia.

Versiunea de bază a poliţiei este că bărbatul şi-a ucis soţia şi cele două fiice minore din cauză că femeia urma să plece din nou la muncă peste hotare.

Poliţiştii au găsit şi un bilet de adio, în care bărbatul a scris că banii fac totul. 

Tatăl femeii ucise este răpus de durere şi spune că a aşteptat cu nerăbdare să-i vină fata acasă. El susţine că fiica sa avea relaţii bune cu ginerele şi nu-şi poate da seama ce l-a împins la acest gest.

"Nici nu am văzut-o. Doi ani de zile am aşteptat-o. Şi gata nu a mai dovedit să vină. Nu aveau probleme. De amu cine ştie ce a fost la dânşii", a spus tatăl femeii ucise, Constantin Roşca. 

Potrivit poliţiei, bărbatul în vârstă de 36 de ani şi-ar fi asfixiat membrii familiei în timp ce dormeau, iar ulterior s-a sinucis.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, şi cele două fete de 4 şi 12 ani, au fost găsite pe pat, iar bărbatul zăcea la podea.

Medicul legist a constat că omorul ar fi fost săvârşit în noaptea de marţi spre miercuri.

''Eu când am auzit, m-a tăiat prin inimă. Era liniștit, băiat bun. Nu știu ce tragedie s-a întâmplat. Mama copiilor tocmai revenise de la muncă din Israel.''

''Vreo două zile nu s-a auzit nimic vorbă prin ogradă. Nu ştiu cine a fost acum seara și când a intrat, erau toți morți.''

Rudele bărbatului spun că acesta de mai multe ori zicea că se va sinucide, doar că o va face după ce va reveni soția acasă.

"A zis că dacă nu vine Anișoara, el să se spânzure. Zicea că așteaptă momentul numai să vină și va face chestia asta: să se spânzure și gata. - Dar care era motivul? - Că i-a fost greu cu copii, cu Viorica și cu Natașa."

"Familia respectivă era o familie respectabilă. Niciodată nu era la evidenţă. Se presupune că această crimă a fost săvârşită de proprietarul casei din gelozie. A fost stabilit că a apărut o ceartă între ei că doamna urma să se întoarcă la muncă peste hotare în continuare, iar acesta nu-i permitea", a spus şeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. 

Bărbatul nu era angajat în câmpul mucii, iar fiica mai mare frecventa şcoala.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu