Crimă de groază la Orhei. Un copil a fost ucis. Ce riscă făptaşul

Embed:

(UPDATE 16.00) Adolescentul în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate cu victima, şi-a recunoscut vina. Acesta riscă închisoare de la 15 până la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

(UPDATE 14:00) Oamenii legii au stabilit identitatea victimei. Acesta s-a dovedit un copil în vârstă de 12 ani. Suspectul, un alt copil de 14 ani, inițial le-a spus polițiștilor că l-ar fi ucis pentru că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara sa, iar ulterior s-a stabilit că, de fapt, dânsul a vrut să deposedeze victima de o platformă pentru jocuri XBOX.

Făptașul ar fi încercat să ascundă cadavrul, însă a fost dat pe mâna poliției de către mătușa sa.

Medicii-legiști, care au examinat cadavrul, au stabilit că victima a fost înjunghiată de cel puțin 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

Ştirea iniţială:

Descoperire macabră la Orhei. Trupul neînsufleţit al unui copil a fost găsit astăzi dimineaţă, într-un subsol al unui bloc de locuinţe nefinalizat. Pe corpul băiatului, medicii legişti au depistat semne de moarte violentă.

Potrivit deschide.md, victima este un copil cu vârsta cuprinsă între 13-16 ani.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost lăsat să zacă în subsolul unui bloc de locuințe nefinisat. Medicii-legiști, sosiți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă sub formă de plăgi.

Oamenii legii, pe urme fierbinți, au stabilit un suspect în acest caz. Este vorba despre un alt minor în vârstă de 14 ani, care împreună cu tatăl său au fost escortați la inspectorat pentru a fi audiați.

Polițiștii umrează să stabilească identitate victimei, dar și toate circumstanțele în care s-a produs crima.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu