Crimă cumplită la Călăraşi. Motivul pentru care un bărbat și-a ucis vecinul este inimaginabil

Embed:

Tragedie cumplită în satul Ţibirica, raionul Călăraşi. Un bărbat şi-a omorât vecinul şi a rănit-o grav pe soţia şi fiica acestuia.

Motivul este de-a dreptul banal - agresorul nu a fost mulţumit de modul în care vecinul său i-a păscut caprele. Cazul s-a produs acum câteva zile. 

Potrivit poliţiştilor, proprietarul oilor a mers la vecinul său şi i-a reproşat că animalele s-au întors de la păscut cu mai multe răni. Ceea ce trebuia să rămână o simplă ceartă s-a transformat într-un adevărat măcel.

"A aplicat mai multe lovituri pe diferite părţi ale corpului victimei, atât în regiunea toracică, cât şi în abdomen. După care victima a decedat pe loc. Totodată a auzit copilul victimei, care a încercat să intervină. Bănuitul i-a aplicat o lovitură cu acelaşi cuţit în regiunea abdomenului copilului", a spus Veronica Jacotă, ofiţer de presă la Inspectoratul de Poliţie Călăraşi.

După ce agresorul l-a înjunghiat mortal pe vecinul său, în apărare au sărit fiica de doar 13 ani şi soţia acestuia, care s-au ales şi ele cu răni grave în urma loviturilor de cuţit.

Totuşi, viaţa lor este acum în afara pericolului. Atacatorul şi-a recunoscut vina şi riscă ani grei de puşcărie pentru fapta lui.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu