CRIMA care a zguduit o ţară întreagă. Irakianul care a violat și ucis o moldoveancă, găsit vinovat de justiția germană

Ali Bashar, bărbatul de 21 de ani, de origine irakiană, care a maltratat, violat și ucis o adolescentă de 14 ani în Germania, a fost găsit vinovat de crimă și viol de justiția germană.

Susanna Maria Feldman, o elevă de 14 ani originară din Republica Moldova, maltratată într-o regiune împădurită din apropierea orașului Wiesbaden, unde se afla și tabăra de refugiați în care tânărul se adăpostise, a murit din cauza rănilor, scrie presa de peste Prut.

De asemenea, bărbatul a mai violat de două ori o minoră de 11 ani. Prima dată, agresiunea a avut loc în camera copilei, apoi în parcarea unui supermarket, potrivit presei germane.

Atunci când corpul neînsuflețit al minorei originare din Moldova a fost găsit într-o râpă, ucigașul acesteia se afla deja împreună cu familia sa în Irak.

Şeful poliţiei germane a mers personal în iunie anul trecut în Kurdistanul irakian pentru a-l duce în Germania pe suspect, acestea fiind închis de atunci în penitenciarul din Frankfurt.

Citeşte şi: UCIGAŞUL fetei din Moldova, violată şi omorâtă în Germania, ARESTAT. Cine este asasinul şi ce spun autorităţile germane

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu