CRIMA care a zguduit o ţară întreagă. Ce arată rezultatele autopsiei în cazul moldovencei de 14 ani ucisă în Germania

Embed:

Rezultatele autopsiei Susanei, moldoveanca de 14 ani ucisă la sfârşitul lunii trecute în Germania, au confirmat versiunea iniţială a autorităţilor. Minora a fost violată de mai multe ori, apoi bătută crunt până la ultima ei suflare. Autorul crimei este Ali Bashar, un irakian în vârstă de 20 ani.

Ca să scape de pedeapsă, el a fugit în Irak, dar la scurt timp a fost prins şi extrădat autorităţilor germane.

Audiat de procurorii din Wiesbaden, individul a declarat că împreună cu prietenii lui şi Susana au plecat într-o excursie. Acolo, pe fondul consumului de alcool şi droguri, între Ali şi victimă s-a iscat o ceartă, iar el ar fi lovit-o de câteva ori peste faţă. Tânărul a ucis-o atunci când tânăra l-a ameninţat că va suna la poliţie.

Acum, criminalul se află în arest preventiv şi îşi aşteaptă sentinţa. Susana s-a stabilit împreună cu părinţii ei în Germania în luna februarie a acestui an. Minora locuia şi îşi facea studiile în oraşul Mainz. Asasinul ei, Ali Bashar, locuia într-o tabără de imigranţi din Wiesbaden, la 17 kilometri distanţă.

Citeşte şi: UCIGAŞUL fetei din Moldova, violată şi omorâtă în Germania, ARESTAT. Cine este asasinul şi ce spun autorităţile germane

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu