Crimă atroce în România. O copilă de 11 ani, găsită strangulată pe un drum agricol

România este zguduită de o altă crimă atroce. O fată de 11 ani din judeţul Dâmboviţa, dispărută vineri, a fost găsită moartă pe un drum agricol. Pe corpul ei au fost depistate urme de violenţă. Potrivit medicilor legişti, citaţi de Mediafax, copila ar fi fost strangulată cu proprii săi pantaloni. Ulterior a fost muşcată şi de animale sălbatice.

Principalul suspect în acest caz este un cetăţean olandez, în vârstă de 46 de ani.

Camerele de supraveghere au surprins momentul când copila a ieşit de la şcoală. Există înregistrări şi cu maşina suspectului. Bărbatul şi-ar fi plimbat victima prin localitatea din care provenea fata.

Presa de peste Prut relatează că acesta ar fi ajuns în regiune cu o maşină închiriată în Bucureşti şi că ar fi fost observat circulând haotic. Pentru a ascunde urmele crimei, bărbatul ar fi dus corpul fetei într-un lan de porumb, apoi a părăsit ţara cu un avion.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au comunicat că au luat legătura cu omologii lor olandezi şi au aflat că bănuitul ar mai avea antecedente penale şi că ar fi vorba de un pedofil. Pe numele lui ar putea fi emis mandat european de arestare.

Lasă un comentariu