Crezi că persoana iubită te înşeală? Testeaz-o cu detectorul de minciuni AFLĂ AICI PREŢUL

Embed:

Dacă aveţi o suspiciune că vă înşeală persoana iubită, aveţi toate şansele să aflaţi adevărul. Ministerul de Interne vă pune la dispoziţie contra plată detectorul de minciuni. Urmează doar să vă convingeţi cea de-a doua jumătate să accepte această provocare.

De la începutul acestui an, 20 de persoane au fost supuse testului cu poligraf, la solicitarea persoanelor fizice şi contra cost. În cinci cazuri s-a testat fidelitatea în cuplu. Celelalte au fost constatări de furt în familie şi între cunoscuţi.

"Nu demult au fost furaţi bani dintr-o spălătorie auto. A fost adusă persoana, testarea a fost făcută contra plată. A recunoscut ce a făcut şi a întors banii. deseori recunosc, dar nu în majoritatea cazurilor", relatează expertul criminalist Igor Carabeţchi.

Procedura durează câteva ore. Aparatul citeşte, practic, emoţiile şi pulsul persoanei testate şi le transformă în diagrame. Intepretarea acestor grafice poate dura şi până la trei zile. Orice testare cu detectorul de minciuni se face doar cu acordul persoanei examinate.

Testarea obişnuită costă 590 de lei. Dacă doriţi ca experţii să vină la dumneavoastră, veţi scoate din buzunar puţin peste 1.400 de lei.

Puţini sunt cei care spun, în faţa camerei de luat vederi, că ar apela la detectorul de minciuni, în caz de necesitate.

Femeile însărcinate şi cele care alăptează, persoanele care nu au atins vârsta de 18 ani, cele cu boli psihice majore, alcoolicii cronici şi narcomanii nu pot fi supuşi detectorului de minciuni.

Totodată, potrivit noii metodologii de testare, aprobată de Ministerului de Interne, cei care vor dori să devină poliţişti, vor fi supuşi testului cu detectorul de minciuni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu