Creştinii din Bălţi se pot închina la o icoană adusă din Ucraina: Are puteri miraculoase şi de vindecare

Embed:

Creştinii din Bălţi se pot închina, zilele acestea, la o icoană făcătoare de minuni adusă din Ucraina. Aceasta o întruchipează pe Maica Domnului şi este numită "Bucuria Neașteptată".

Oamenii cred că are puteri miraculoase şi de vindecare şi aduce pace şi linişte sufletească. Icoana a fost întâmpinată de un sobor de preoţi de la Catedrala “Sfântului Nicolae” din oraş. 

Zeci de creştini au venit să se închine în faţa icoanei şi să se roage pentru sănătate şi pace:

"Am venit să ne rugăm pentru copii, de sănătate, pentru părinți. Se spune că ce cerem vine pe neașteptate".

"Ne rugăm pentru suflet, pentru sănătatea copiilor noștri,pentru bunăstare. Maica Domnului ne ajută. Ne dorim pace în țară și liniște în suflet".

"Fiecare are probleme în familie,de aceea venim să ne rugăm. Mare este puterea Domnului".

Cu această ocazie, a fost oficiată o slujbă specială.

"Cei care nu au copii, ce-i care au dat cu împrumut și nu li se întorc banii,cei bolnavi, pe patul de suferință rămași fără nădejde,aici se împlinesc cuvintele sfintei scripturi. Ce e cu neputință la oameni, e cu putință la Dumnezeu", a spus parohul Catedralei "Sfântul Nicolae" din Bălţi, Mihail Sărăvuţă.

Icoana adusă din Odesa are atârnate pe ea sute de bijuterii. Icoana făcătoare de minuni se va afla în oraşul Bălţi timp de 15 zile şi va fi dusă, ulterior, în alte biserici din ţară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu