"Credeam că am halucinaţii!" ACCIDENT TERIBIL văzut de șoferi într-o curbă periculoasă (FOTO)

Accident teribil între localitățile Valea lui Mihai și Tarcea, din judeţul Bihor, România. Un tânăr şofer din Polonia a murit după ce a ajuns cu autoturismul în copac, scrie voceatransilvaniei.ro.

"Accidentul a avut loc în afara localităţii Tarcea, duminică, la ora 00:50. Un bărbat de 23 de ani, din Polonia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă. Astfel, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un pom aflat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Indrieş.

Salvatorii ajunşi la faţa locului nu au mai avut ce face decât să constate decesul tânărului conducător.

"S-a întâmplat pe la ora patru dimineaţa. Eram în trecere pe acolo imediat după ce s-a întâmplat, venind din Satu Mare. Poliţia tocmai lua declaraţiile unor posibili martori. Am crezut că halucinez când am vazut maşina în pom. Incredibil", a comentat un martor ocular.

Maşina vitezomanului era un Audi A6.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu