Creatorii de vestimentaţii îşi expun creaţiile la săptămâna modei ce are loc în trei oraşe din lume concomitent

Embed:

Creatorii de modă de la Berlin nu sunt printre cei mai cunoscuţi din Europa, dar reuşesc să uimească vizitatorii. În capitala Germaniei a debutat Săptămâna Modei, iar prima care şi-a prezentat ţinutele a fost designerul vestimentar din Austria, Lena Hoschek. 

Pentru colecţia sa primăvară-vară 2015, Lena Hoschek a utilizat imprimeurile şi accesoriile africane care, în acelaşi timp, au redat şi atmosfera Rivierei italiene. Designerul a specificat că ţinutele sale, cu o croială clasică, accentuează frumuseţea tuturor femeilor, indiferent de forma corpului.

Între timp, Săptămâna Modei continuă şi la Paris. Casa Christian Dior şi-a prezentat cea mai nouă colecţie Haute Couture. Într-un decor cu orhidei albe, manechinele au defilat în ținute desprinse din frumusețea secolului al 18-lea. Sursa de inspirație a fost regina Maria Antoaneta. Paleta coloristică a cuprins nuanțe de gri, albastru, alb și negru. 

Iar excentricul designer Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al Casei Chanel, a adus pe podiumul de la Paris o colecţie dedicată cunoscutului arhitect şi pictor Le Corbusier. 

Şi la Hong Kong moda este la ea acasă. Designerul Nina Griffee a decis să redea în creaţiile sale problemele de mediu ale Chinei. Modelele au purtat măşti pentru a atrage atenţia asupra calităţii proaste a aerului în statul asiatic. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu