CREATOAREA ROCHIILOR PERFECTE. Lidia Selici va reprezenta Moldova la concursul internaţional “Dress of the world”

O creatoare de modă din Moldova pare să ştie secretul rochiei ideale pentru orice femeie. Lidia Selici va reprezenta ţara noastră la concursul internaţional "Dress of the world". Femeia spune cu drag că a moştenit meseria de la bunica sa.

"Sunt designer în a treia generaţie. Când o vedeam în copilărie pe bunica lucrând, o ajutam întotdeauna. La ea veneau doamne din tot oraşul cu bucăţi de stofă şi plecau ca nişte regine. Aşa că încă de la vârsta de cinci ani visam să fiu creatoare de modă", a spus Lidia Selici, creatoare de modă. 

După ce a făcut studii în domeniu, Lidia şi-a început propria afacere. În prezent, rochiile create de ea sunt purtate de vedetele de la noi, iar concursul internaţional de la Baku este o oportunitate de promovare.

"Potrivit regulilor de participare, la concurs pot prezenta cel mult trei rochii. Vom avea trei rochii pentru adulţi şi trei pentru copii", a declarat Lidia Selici, creatoare de modă.

Rochiile pentru copii vor fi prezentate pe podium de Miroslava Iasâbaş, fetiţa care deţine titlul de Mini Miss Moldova.

"- Lidia ne-a propus să o susţinem şi vom zbura cu ea la Baku. - Mira, spune, cum te pregăteşti de concurs, ai emoţii? - Îmi place foarte mult să defilez pe diferite scene şi să pozez la concursuri", a zis Miroslava Iasîbaș, mini Miss Moldova 2018.

Preţul chiriei pentru o rochie creată de Lidia Selici începe de la 50 de euro, iar cei care le cumpără plătesc cel puţin 100 de euro.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu