Crăciun după gratii. Doi dintre poliţiştii reţinuţi la Ciocana au primit 30 de zile de arest

Doi dintre poliţiştii reţinuţi vineri pentru luare de mită vor petrece Crăciunul după gratii. Aceştia au primit câte 30 de zile de detenţie în izolatorul CNA.

Magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Ciocana au decis că cel de-al treilea suspect să fie plasat în arest la domiciliu. Suspecţii au refuzat să facă comentarii.

"Acesta nu are atribuţie la ceea ce i se incriminează. Evident poziţia a fost enunţată pe marginea demersului", a spus avocatul Chișca Maxim.

"El spune că nu este vinovat atâta tot. Spune că nici nu a solicitat, nici nu a primit , nici nu a colaborat cu ceilalţi."

Unul dintre cei trei învinuiţi colaborează cu ancheta şi şi-a recunoscut vina. Pentru el, procurorii CNA au cerut arest la domiciliu.

"Arest la domiciliu este oportun la moment", a spus avocatul Mihail Croitoru.

REPORTER - ' Clientul dumneavoastră colaborează cu ancheta?

– Da de la bun început. "

Poliţiştii au fost reţinuţi după descinderile ofiţerilor CNA la Inspectoratul de la Ciocana. Cei trei sunt suspectaţi că ar fi luat două mii de euro mită de la trei indivizi bănuiţi de jaf, în schimbul clasării dosarului.

Este vorba despre un poliţist de sector, un şef de post şi un ofiţer de investigaţie.

Aceştia ar fi luat banii în două tranşe, fără să ştie că sunt urmăriţi de ofiţerii CNA. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la zece ani de pușcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu