CR7, ÎN ATENŢIA POLIŢIEI. Au fost solicitate probe biologice pentru testul ADN

Embed:
Norii negri se îndesesc deasupra lui Cristiano Ronaldo! Poliţia din Las Vegas a solicitat autorităţilor italiene ca fotbalistului portughez să-i fie prelevate probe biologice pentru ”Testul ADN” în cadrul anchetei cu privire la acuzaţiile de viol aduse de americanca Kathryn Mayorga.

Anchetatorii doresc să compare ADN-ul vedetei clubului Juventus Torino cu cel găsit pe o rochie a femeii, din perioada în care se presupune că a avut loc violul.

La începutul lunii octombrie 2018, poliţiştii au redeschis ancheta în urma declaraţiilor făcute de fostul model. Reclamanta a afirmat că Cristiano Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest subiect.

Antrenorul formației torineze Massimiliano Allegri afirmă că nu este afectat de scandal.

"Cristiano este foarte calm. El s-a antrenat foarte bine și a revenit din vacanţă mai odihnit decât toți ceilalți jucători. Avem nevoie ca el să fie apt după cele patru luni tensionate. Acum trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru a doua jumătate a sezonului, cea mai importantă parte a stagiunii", a declarat Massimiliano Allegri, antrenor Juventus Torino. 

În vârstă de 33 ani, Cristiano Ronaldo a negat toate acuzațiile și susține că este victima unei campanii de denigrare.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu