CR7 a primit titlul de cel mai bun jucător al anului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a câştigat pentru a 6-a oară în carieră premiul de cel mai bun jucător al anului la gala Globe Soccer Awards din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Starul lui Juventus Torino a mai intrat în posesia acestui premiu în anii 2011, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Lusitanul a marcat de 12 ori în acest sezon pentru echipa de club, în 21 de partide.

Câştigătorii premiilor au fost aleşi după nominalizările făcute de un juriu internaţional format din antrenori şi conducători din fotbal.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat pe mine. Este o mare onoare să mă aflu aici şi să primesc acest trofeu minunat. Cu siguranţă, voi fi aici şi la anul", a spus atacantul Juventus Torino, Cristiano Ronaldo.

Jurgen Klopp a fost desemnat cel mai bun antrenor din fotbal în anul 2019. Sub conducerea sa, FC Liverpool a cucerit trofeul Ligii Campionilor, cel mai important turneu inter-cluburi din Europa.

Totodată, gruparea engleză a fost declarată şi "echipa anului".

"Este meritul staff-ului întreg! Asemenea premii poţi să câştigi dacă antrenezi o echipă fabuloasă. Acest trofeu reprezintă succesele obţinute şi nivelul nostru de joc în anul 2019", a spus antrenorul FC Liverpool, Jurgen Klopp.

Gala "Globe Soccer Awards" a ajuns la cea de-a zecea ediție.

loading...

Lasă un comentariu