Cozmin Gușă: Maia Sandu a picat într-o capcană din care ar putea să nu mai iasă, acceptând o alianță cu Igor Dodon

Consultantul politic Cozmin Gușă crede că Maia Sandu și blocul ACUM au căzut într-o capcană din care ar putea să nu mai iasă, acceptând o alianță cu Igor Dodon la Chișinău, mai ales că guvernul lor nu are forță, scrie obiectiv.info.

Potrivit lui Cozmin Gușă, UE a făcut o greșeală fatală, inclusiv din considerente mercantile, în relația cu Rusia.

Cozmin Gușă nu vede cu ochi buni alianța lui Kozak ACUM - PSRM dintre Maia Sandu și Igor Dodon, doi politicieni care erau dușmani declarați în urmă cu doar doi ani, când Sandu îl considera pe președintele socialist drept un "trădător".

"Maia Sandu a căzut într-o mare capcană, credibilitatea ei va avea mult de suferit. Electoratul ei e unul care stă la distanță de kilometri de Igor Dodon și nu acceptă așa ceva. Cei care au grăbit-o în noaptea de vineri spre sâmbătă să ia aceste decizii nu au făcut bine. Ea avea poziția mult mai comodă de a realiza o alianță cu partidul lui Plahotniuc", a precizat Cozmin Gușă.

Totodată, consultantul declară că Maia Sandu nu are prea multe șanse de reușită.

Gușă crede că actuala criză de la Chișinău poate fi rezolvată prin noi alegeri și se teme de evluția "harababurii": "Deocamdată, alegerile anticipate reprezintă singura soluție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu