Costumele supereroilor din filmele hollywoodiene au fost expuse la Los Angeles (VIDEO)

Embed:

Costumele unor personaje legendare, printre care Indiana Jones şi Superman, dar şi cele purtate de actori celebri, precum Charlie Chaplin şi Marilyn Monroe, au fost expuse la Los Angeles. Evenimentul este organizat de Academia Americană de Film.

Rochiile reginei Elisabeta şi a Mariei Antoaneta, costumele supereroilor din "Captain America", "Star Wars" sau "Superman", dar şi ţinutele elegante purtate de Julia Roberts în "Pretty Woman", sau de Nicole Kidman în "Moulin Rouge". Toate acestea pot fi admirate de curioşi în cadrul expoziţiei deschise la Los Angeles.

"Sunt expuse 140 de costume din Coreea, din Emiratele Arabe Unite, din toată Europa şi Statele Unite, precum şi din colecţii private", susţine organizatorul evenimentului, Deborah Nadoolman Landis.

Pe lângă costume, vizitatorii pot urmări materiale video despre cum au fost create acestea, dar şi ce părere aveau actorii care le-au purtat.

"Port un costum foarte elegant la începutul filmului. După care personajul meu apare într-o rochie verde şi o jachetă", a menţionat actriţa Tippi Hedren.

Expoziţia "Hollywood Costumes" va rămâne deschisă până în luna aprilie 2015.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu