Costa 60 de lire şi nu trebuie încărcat timp de 15 ani. Telefonul mobil care face furori

Telefonul mobil SpareOne urmează să fie lansat pe 15 martie în Marea Britanie. Gadgetul funcţionează cu baterii de tip AA, care rezistă până la 15 ani, iar costul său nu este deloc unul extravagant: 60 de lire sterline în UK, respectiv 70 de dolari în SUA, anunţă incont.ro.

Daily Mail scrie că SpareOne nu deţine funcţii sofisticate ori caracteristici de ultima generaţie, aşa ca ultimele modele de smartphone-uri. În schimb, telefonul vine dotat cu baterie care poate rezista până la 15 ani.

Nu are cameră foto, browser web sau alte funcţii hi-tech precum telefoanele inteligente, întrucât a fost gândit sa funcţioneze ca un simplu telefon: să permită utilizatorilor săi să efectueze şi să primească apeluri şi să trimita SMS-uri.

Gadgetul este gândit ca un telefon de rezervă, care poate fi păstrat în buzunarul din interiorul hainei, în torpedoul maşinii sau în bagajul din călătorii, special pentru urgenţe, din motiv că nu se descarcă, sustin producătorii.

De asemenea, utilizatorii pot memora contacte, pot seta varianta "număr scurt" sau apela numerele de urgenţă din orice locaţie. SpareOne include şi o funcţie care îi permite să transmită locaţia în care se află utilizatorul într-un anume moment prin ID-ul sau mobil.

SpareOne a fost lansat saptămâna aceasta în cadrul târgului Electronice Consumer din Las Vegas, la pretul de 49,99 dolari. Versiunile internaţionale vor urma în decursul acestui an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu