Coşmarul trăit de o femeie IMPUSĂ de soţul ei să se prostitueze, chiar dacă era ÎNSĂRCINATĂ

Viață de coșmar pentru o tânără care timp de șapte ani a fost sechestrată şi dată pe bani altor bărbaţi de soţul italian, chiar și în perioada când românca era însărcinată.

Calvarul a început la Torino, la scurt timp după ce s-au căsătorit. Tânăra, mama a doi copii mici, născută în România şi crescută în Italia, s-a îndrăgostit de Raffaele F., un italian, şi a părăsit şcoala şi familia în 2012. L-a cunoscut într-un bar şi el a convins-o să plece cu el, potrivit procurorilor care au anchetat cazul. S-au căsătorit şi imediat a început calvarul, scrie libertatea.ro.

Tânăra a fost bătută brutal și forțată să se prostitueze de către soțul ei, care i-a luat toţi banii. Românca ajunsese să îi roage pe clienţi să îi aducă scutece şi mâncare pentru bebeluşul ei abia născut, atunci când mai vin la ea.

Se pare că italianul îşi bătea soţia atât de des şi uneori cu atâta sălbăticie încât vecinii sunau la poliţie, de teamă că fata va fi ucisă, alertaţi de urletele ei.

Românca a fost forţată să se prostitueze chiar şi când era însărcinată. Tirbunalul l-a condamnat pe Raffaele F. la 8 ani şi nouă luni de închisoare pentru abuz și violență în familie, obligare și exploatarea sexuală și prostituție.

Românca a primit o despăgubire de 60.000 de euro. 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu