Corpul unui bărbat care a murit în Mexic a fost returnat familiei fără creier, stomac şi inimă

Corpul unui bărbat care a murit în Mexic a fost returnat familiei, în Coreea de Sud, fără creier, stomac şi inimă, scrie mediafax.ro.

Tânărul de 35 de ani a murit pe 3 ianuarie, iar autorităţile mexicane susţin că decesul s-a produs „din cauze naturale”. De aceea, poliţia din statul nord-american nu mai anchetează cazul.

Soţia victimei spune, însă, că bărbatul a fost implicat într-o bătaie care s-a petrecut într-un bar karaoke din Monterrey. Femeia bănuieşte că decesul are legătură cu incidentul respectiv, mai ales că pe corpul decedatului s-au găsit vânătăi.

Ministerul de Externe din Coreea de Sud a cerut Mexicului returnarea organelor care lipsesc, pentru a fi analizate de legişti. O autopsie realizată deja în statul asiatic nu a dezvăluit cauza morţii. 

Bărbatul decedat era tatăl a doi copii. Soţia lui cere sprijinul preşedintelui coreean în acest caz.

Un caz similar s-a petrecut recent, în aceeaşi ţară. Corpul unei turiste britanice, Amanda Gill, a fost returnat familiei fără ochi, inimă şi creier după ce a murit într-un spital din Mexic. Familia crede că de vină sunt traficanţii de organe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu