Corneliu Ciurea: Dacă toate partidele pro europene se vor aşeza la o masă de discuţii, alegerea unui candidat UNIC este posibilă

Embed:
Dacă toate partidele pro-europene se vor aşeza la o masă de discuţii, alegerea unui candidat unic pro-european este realizată. Despre acest lucru a menţionat analistul politic, Corneliu Ciurea.

"Dacă considerăm că toate aceste 4, 5 partide pot fi aşezate la masa de discuţie, atunci cred că sarcina de vedere a unui singur candidat pro-european este realizată. Sunt sigur că unele partide pot să accepte o asemenea discuţie, dar nu prea văd cum Andrei Năstase ar putea da înapoi, pentru că el s-a cam grăbit cu decizia. Eu cred că este bine, că PDM relansează aceste discuţii, pentru că noi nu avem nevoie de comportamente dictatoriale şi titanice pe zona pro-europeană, aşa precum de multe ori o face şi domnul Năstase.

Noi îl cunoaştem foarte bine pe domnul Năstase. Şi pe parcursul carierei sale, chiar nu a făcut foarte multe şi nu a prea fost responsabil de deciziile luate. Nu a dat dovadă de acea cumpătare şi moderaţie. Acesta va merge ca tancul înainte şi nu prea va ţine cont de partidele pro-europene", a declarat Corneliu Ciurea.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu