CORMORANII, ÎN STRAIE NOI. FC Liverpool şi-a prezentat noul echipament

FC Liverpool încă nu şi-a terminat evoluţiile în acest sezon, însă se pregăteşte deja pentru următorul. "Cormoranii" şi-au prezentat prin intermediul site-ului oficial, echipamentul de acasă pentru sezonul 2018-2019.

Echipamentul este asemănător cu cel din actualul sezon, dar are un aspect retro, cu guler şi nasturi în loc de anchiorul care se regăseşte pe tricourile de acum. Noul echipament al portarului este galben.

Clubul a anunţat pe site-ul oficial că îşi doresc ca în acest echipament să câştige al 19-lea titlu de campioana a Angliei. "Cormoranii" au devenit campioni ultima dată în sezonul 1989-1990.

FC Liverpool este una dintre surprizele acestei stagiuni. Cormoranii au surprins cu calificarea în "careul de aşi" al Ligii Campionilor, fiind singura reprezentantă a Angliei rămasă în competiţie, după ce a eliminat pe Manchester City, proaspăta campioană a Angliei.

FC Liverpool se va confrunta cu AS Roma în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 24 aprilie pe stadionul Anfield şi va fi transmis în direct de CANAL 3 cu începere de la ora 21:45.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu