Copilul orb care a uluit o ţară întreagă: Cântă jazz cu o măiestrie pe care nu o pot egala mulţi muzicieni profesionişti

Embed:

Un tânăr artist din Bolivia, care percepe lumea numai la auz, a reuşit să încânte pe toţi cei care l-au cunoscut. Este vorba despre un băiat de nouă ani, născut orb, dar care cântă jazz cu o măiestrie pe care nu o pot egala mulţi muzicieni profesionişti. 

Jose Andre Montano a început să cânte la tobe când avea 4 ani, apoi a ajuns rapid la pian, pentru care a făcut o pasiune. La 5 ani era deja component al unui trio de jazz. Tânărul artist a cântat deja pe scenele Boliviei, iar acum spune că îşi dorește să cucerească întreaga lume prin intermediul muzicii sale.

Băieţelul-minune a cântat şi la mai multe evenimente de rang înalt. Recent, el a ridicat publicul în picioare la festivalul internaţional de jazz din La Paz.

Jose Andre Montano merge la şcoală obişnuită. Totuşi, băiatul învaţă să citească în baza alfabetului Braille pentru a putea citi cărţi care să-l ajute să-şi dezvolte talentul.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu