Copilul de 11 ani suspectat că ar avea puteri paranormale, externat fără nicio boală psihică (VIDEO)

Se adânceşte misterul în cazul copilului din Giurgiu, suspectat că ar avea puteri paranormale. Doctorii nu i-au găsit nicio boală psihică, așa că băiatul a fost externat și lăsat să plece. 

Calvarul pe care îl îndura pare însă departe de sfârșit. Disperați, părinții umblau cu el din biserică în biserică în speranța că vor reuși să găsească un ajutor de la divinitate.

Chiar băiatul cere încontinuu să fie uns cu mir și lăsat în grija preoților. A petrecut deja o noapte în biserica din Frumuşani, iar duminică va merge cu familia la mănăstirea Cerveni. După rugăciuni neîncetate a oferit un răspuns cutremurător părinților: "m-am eliberat". Însă o voce îi spune că lucrurile nu vor rămâne așa, scrie b1.ro. 

De zile în șir, un fenomen ciudat terorizează o familie din județul Giurgiu. S-ar prăvăli pietre peste gospodăria lor, iar în casă obiectele ar fi trântite de forțe nevăzute. Și mai cumplit este că în toată povestea, victimă e un copil de 11 ani.

Îngrozit de spaimă și cu mâinile încleștate. Așa l-au găsit cei de la Protecția Copilului pe băiețel.

Puternic afectat de tot ce se întâmplă, băiatul a fost luat de autorități și internat la Spitalul Obregia din Capitală. Însă familia a fost convinsă de la început că băiatul nu suferă de nicio boală și că forțe necurate îl chinuiesc. Rudele susțin că ar fi întrezărit fantoma, noaptea, intrând sub patul băiețelului și au filmat câteva secvențe cu telefonul mobil. Până la spital, rudele l-au uns pe copil neîncetat cu mir.

Băieţelul a fost internat la spitalul Obregia şi iniţial se anunţase că va sta aici pentru analize până luni. Numai că după patru ore de la internare şi după primele rezultate ale testelor, părinţii l-au externat şi au plecat cu el într-un pelerinaj pe la mai multe mănăstiri.

Ciudat este că din clipa în care ar fi părăsit casa din Naipu, niciun fenomen straniu nu ar mai fi avut loc.

Micuțul se va întoarce, însă, luni la spitalul Obregia, pentru că medicii vor trebui să îi pună un diagnostic final cu care părinții se vor prezenta la Direcția de asistență socială pentru putea finaliza ancheta. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu