Copil de 5 ani, mort în urma unui incendniu pe care l-a provocat singur

Un copil de cinci ani, din localitatea arădeană Țipar, a murit, vineri dimineațaă la spitalul din Arad, unde a fost internat cu arsuri grave în urma unui incendiu pe care l-a provocat tot el, scrie libertatea.ro.

Copilul a ajuns, joi, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad (SCJU Arad) de către Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului SMURD Arad, care a intervenit alături de pompieri la incendiul din localitatea Țipar.

Micuțul a suferit arsuri foarte grave pe aproximativ 90% din suprafața corpului, iar medicii au încercat să-l resusciteze ore întregi, dar din păcate nu au putut să-i salveze viața.

Pompierii au intervenit, joi, 6 iulie, în jurul prânzului pentru a stinge un incendiu izbucnit la o căpiță de fând și o anexă din satul Țipar. În timpul intervenției salvatorii au găsit trupul copilului. Medicii de pe echipajul SMURD au reușit să-l stabilizeze, să-l intubeze și să-l transporte la spital.

Poliţiştii arădeni au dechis o anchetă in rem pentru ucidere din culpă și un dosar penal şi pentru distrugere din culpă. Conforma anchetatorilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat de copil, care s-ar fi jucat cu focul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu